Stichting Westland Racing

Timo 4e op de NSF100 tijdens een uitstapje naar Frankrijk op het circuit van Clastres, 1 sep 2013

 
Op 1 september zijn we met Stichting Westland Racing afgezakt naar Noord-Frankrijk om mee te doen aan een wedstrijd in het Belgisch Kampioenschap op het circuit van Clastres.
De kwalificatie ging niet helemaal lekker, maar in beide wedstrijden ging het super en heeft Timo flink strijd kunnen leveren. Uiteindelijk toch nog 4e over de gehele dag geworden en een beker!

Jorel 2e op de Yamaha tijdens een uitstapje naar Frankrijk op het circuit van Clastres, 1 sep 2013

 
Op 1 september zijn we met Stichting Westland Racing afgezakt naar Noord-Frankrijk om mee te doen aan een wedstrijd in het Belgisch Kampioenschap op het circuit van Clastres.
Na een iets mindere kwalificatie door slechte banden, uiteindelijk toch nog 2e overall geworden.

Jorel 2e in de Yamaha Cup op het circuit van Berghem, 24 aug 2013

 
Op 24 augustus werde de wedstrijd in de Yamaha Cup op het circuit van Berghem gereden. Na een kwalificatie waar hij niet tevreden over was, heeft hij in de wedstrijden laten zien waartoe hij in staat is.

Jorel 2e in de Yamaha Cup tijdens de "Grandprix" van Staphorst, 20 mei 2013

 
Op 2e Pinksterdag werd de "Grandprix"van Staphorst verreden op het stratencircuit van Staphorst. Na een kleine valpartij in race 1 wist Jorel zijn Yamaha in race 2 te als 2e over finishlijn te sturen. Dit weekend zijn altijd veel lokale rijders aanwezig, het motorsportvirus heerst in Staphorst en de concurrentie is erg groot.

Molenaar NSF100 raceweekend op Spa Francorchamps, 11-05-2013

 
 
Midden in de Belgische Ardennen en onder natte omstandigheden is de 3e wedstrijd van het Molenaar NSF100 Championship verreden.
We hebben er een lang weekend van gemaakt op de camping met volop vertier en lekker trainen op de NSF motoren.

Jorel rijdt onder zeer wisselende omstandigheden IDM Moto3 race Zolder (12-05-2013)

 
Onder zeer wisselende omstandigheden heeft Jorel de IDM Moto3 race op het circuit van Zolder verreden.  Op afwisselend een droge en natte baan was het vooral aanpassen aan de omstandigheden en op de motor blijven zitten.

Onthulling sponsordoek tijdens opendag AutoMotoTrading (04-05-2013)

 
 Tijdens de opendag van AutoMotoTrading te 's-Gravenzande is het sponsor spandoek van Jorel Boerboom en Timo Wieme onthuld.
Op de eerste echte zomersdag hebben we onze motoren voor het seizoen 2013 kunnen laten zien aan het publiek en sponsoren onder de aandacht gebracht op een drukbezochte opendag vol met motorliefhebbers.

Jorel 3e in Moriwaki wedstrijd tijdens Superbike weekend Assen (27 & 28 mei 2013)

 
 Tijdens het Superbike weekend in Assen heeft Jorel de 3e plaats behaald in de Moriwaki cup. Na een zinderende strijd, waarbij het gewicht een belangrijke rol speelde, heeft Jorel zijn motor zeer sterk als 3e over de finish kunnen sturen.

Bo Bendsneyder ook in 2012 de sterkste in de GP3juniorcup!

 
 Ook in 2012 mag de 13 jarige Bo Bendsneyder uit Rotterdam zich de kampioen noemen van de succesvolle GP3 Moriwaki Juniorcup.

In 2011 viel hem deze eer ook al te beurt door, op de laatste racedag van dat seizoen, beide races te winnen.

Dit keer kon de titel vroegtijdig veilig worden gesteld door twee keer de volle winstpunten op zijn klassementlijstje bij te schrijven.

Eerste Yamaha R125cup titel voor Bad Bo Bendsneyder!

 
 Wederom gaat de 13-jarige Rotterdammer Bo Bendsneyder de boeken in als eerste kampioen van een nieuwe klasse en wel de succesvolle Yamaha R125cup. Vorig jaar was dat in de GP3juniorcup waar Bo overigens ook dit jaar een grote titelkandidaat is.
Pagina 1 van 2